IBS

Irritàbilis bèlszundròma tipikus tüneteitől szenvedek. Èvekkel ezelőtt is ilyen mèrtèkű volt akkor is a homeopàtia segìtett. Szinte minden èteltől a vìztől is puffadok erős gàz kèpzősès gōrcs alakul ki. A gyomromba mintha kő lenne szorìt ès remeg. Szinte kontrolàlatlanul jōnnek a gàzok. Nagy trauma èrt ès stressz alatt vagyok.

Feszültsèg alatt az egèsz emèsztő rendszerem feszül fàj. Ettől mèg feszültebb ès depis vagyok.

Kèrem szives tanàcsàt!

Orvos válaszol

Kedves Mária.

A leírtak alapján betegsége nem heveny betegség, hanem régóta fennálló, krónikus baj. Ilyen esetekben a hathatós megoldás az un. alkati vagy krónikus szer. Ezt homeopata tudja Önnek kiválasztani, egy alapos kikérdezés és vizsgálat után. Honlapunkon talál orvoslistát. Addig is javaslom, vegyen be egyetlen egy alkalommal C, CH 200 Ignatia-t (ez a trauma szere), majd heti egyszer C,CH 30 Nux vomica-t, heti egyszer C,CH 30 China-t.. 3 hétnél tovább ne szedje a szereket, és ha javulás van, akkor ritkítsa (pl. 10 naponta szedje) a Nux-ot és a China-t.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.