Hurutos köhögés

Vizes, marò orrváladèk, felszakadt, erőteljes köhögès, az orr alatt kipirosodott, fájdalmas. Elotte magas lázza volt de már elmult. Mit ajanlanak rá? 5 èves a lányom. Engistolt, es Euphorbium orrsprat használunk.

Orvos válaszol

Kedves Annamaria!

Erre a hurutos panaszra javaslom: Arsenicum album C12 vagy C15, 3 nap 2x5 golyó, Ipeca C12 vagy C15 3 nap 2x5 golyó.Az orrsprayt használják tovább. Javulást!

Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.