Hőpangás

HŐHÁZTARTÁS, hőpangás zavarával kapcsolatban keresem Önöket. 2 évtizede küzdök azzal, hogy a MELEGBEN BELÁZASODOM, nem párologtatok, nem izzadok /egyszer már kezdtem kijönni belőle, de az az orvos már nem praktizál/. Így be vagyok zárva a lakásba, nincs életterem. Mi lehet ennek az oka? melyik szert, vagy szereket javasolják ennek a leküzdésére?

Tisztelettel: Edina

Orvos válaszol

Kedves Edina.

Több évtizedes panasz, probléma homeopátiás kezelése személyes találkozót igényel egy homeopatával, aki az alkati szerét megkeresi. Hogy az eredmény milyen lesz, nem tudom, de mindenképpen megér egy próbálkozást.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.