Homeopátiás kezelés

A gerincem oldalra ferde csigolya kopas. Servem is van a labujaimba. Nyomainak a fájdalmak szúrás égés görcs fogja de az egész lábaim térdeim fajnak sem ilyen gyógyszer nem segít tanácsot kérnek mivel Vajdaságban Szabadkán élek nálunk nem tudók Homeopatat. Pajzsmirigyem aluli működik szedem a hormont a szívem is sokszor szúr nem kapok levegőt jó volna valamilyen fájdalom csilapito. aludni is csak nyugtatoval tudók de keveset köszönöm szépen válaszát.

Orvos válaszol

Kedves Mária,

ilyen sokrétű panaszhoz homeopátiás orvossal kell találkoznia. Néhány évvel ezelőtt a Szabadkai Kórházban volt homeopátiás rendelés, érdeklődje meg, hátha még van.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.