Hányinger, hányás

Tisztelt Doktor Ur, Nő!

Kb egy honapja kezdődött. Folyamatos hányinger.

Nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek. Piritos, krumpli, rizs, egy kis husleves. Mast nem nagyon merek enni, mert nagyon rosszul vagyok,  többnyire ki is hanyom Kavet , alkoholt mar nem iszom 4 hete.

Vernyomasom altalaban jo, ha ezem az a gond , ha nem eszem, akkor az okoz nagyon erős rosszullétet.

Szedülök, folyamatosan hanyingerem van,  időnként erdekes nyomast erzek a melkasomban es a fejem tetejen.

Homeopatias gyömbér készítményt szedek, ami segit a hanyinger enyhítésében, igy valamelyest tudok funkcionalni, de nagyon nehezen élem meg azóta a napjaimat.

Nem  Magyarorszagon elek, ezert kicsit nehézkes a kivizsgalas. Vérvételen voltam,  ugy fest rendben van minden.

Refluxra gyanakszom, de nem szeretek találgatni.

Remelhetoleg dietaval es homeopatias keszitmenyekkel meg tudok gyogyulni, ezert kerem az Önök segitseget, amit előre is tisztelettel köszönök.

Orvos válaszol

Kedves Andrea.

Bármennyire is nehézkes, ki kell vizsgáltatnia magát, egy labor vizsgálat nem kivizsgálás. Homeopátiásan sem tudunk csodát tenni és ennyi információ alapján tanácsot sem tudunk adni. El kellene mennie egy homeopatához, aki alaposan kikérdezné és kezelést indítana (bár szerintem ő is előbb egy kivizsgálást javasolna). Elsősegély szerként az Ipecacuana és a Nux vomica C15 potenciában segíthet valamit, de még egyszer kihangsúlyoznám a kivizsgálás fontosságát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.