Gyógyszerváltás - szorongás

Üdv!
Sal Péter Doktor Úr válaszolt nekem jó pár nappal ezelőtt szívdobogás/magas pulzus ügyben.
A Causticumot elkezdtem, 2 nap szedés-3 nap szünet- 2 nap szedés- 3 nap szüneten vagyok túl éppen. Sajnos különösebb javulást nem érzek, a pulzusom jelenleg épp 110 (most mértem 5 perce, vérnyomás 100/64 mellé).
Patikai covid tesztet rendeltem, de sajnos már jó pár napja várom, hogy ideérjen (sokáig nem is volt készleten). Úgyhogy jelenleg nem tudom, hogy covid maradvány-e ez a tünet. Mindenesetre, iszonyúan szorongok.
Esetleg tudna segíteni más kérdésekkel, más szerrel?

Nagyon köszönöm a segítségét előre is!!

 

Orvos válaszol
 

Kedves Kérdező!

Csak akkor van értelme újabb gyógyszer választani, ha van lehetőség kikérdezni a panaszokat részletesen. A Causticummal álljon le.

Kérem, hívjon fel telefonon 9-10 óra között (06306456599), hogy egyeztessünk!

Köszönöm:

Dr.Sal Péter

 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.