Füldugulás

Üdv,

A jelenlegi helyzet miatt nem szívesen mennék orvoshoz. Bal fülem néhány napja hajmosás után elkezdett fájogatni-viszketni, sajnos piszkáltam, a mai napra teljesen bedugult. Paraffin olajat csepegtettem bele, egyelore csak jobban eldugult.  Alig hallok ra valamit, nem kulonosebben faj a fulem, 10/ 4es a fajdalom.max, inkabb kellemetlen, ego.erzes picit. Sokkal zavarobb hogy alig hallok. Sajnos a masik.fulem is kezdi ugyanezeket a tuneteket produkalni de ott meg nincs ekkora gond. Koszonom ha ajanlanak nekem valamilyen szert es adagolast.

Orvos válaszol

Kedves Tom, 

Lehetséges hogy külső hallójárat gyulladása van, vagy egyszerűen egy zsírdugó okozza a gondot a fülében. 

Mindenképpen szükséges fülészeti vizsgálat, hogy tudjuk mi pontosan a panaszok okozója. Ha tudjuk mi a baj, akkor sokkal könnyebb homeopátiás szert választani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.