Forró göb

Kedves Doktornő, Úr!

A kérdésem a következő lenne.

Több éve van 1 db forró göböm. Gyógyszert nem szedtem, alternatív lehetőségekkel próbálkoztam a gyógyulás érdekében, így jutottam el ehhez a készítményhez is. Az évek során az eredmények nem lettek rosszabbak.

Március 24-e óta szedem a ThyreoLoges cseppeket, napi 2×10 cseppet a pajzsmirigy forró göbömre. A cseppek elfogytak, áttérnék a tablettára.

Ebből napi hány tablettát kell szednem? A cseppek szedését követően 1 hónap múlva kontroll vérvétel volt. Értékek nem változtak. Most volt uh. kontroll, januárhoz képest a göb mérete 1 mm.  csökkent.

Válaszukat előre is köszönve.  Tisztelettel.

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező, 

A ThyreoLoges csepp és tabletta Németországban forgalmazott komplex homeopátiás készítmény. Magyar alkalmazási előirata nincs, az interneten csak német nyelvű információ érhető el. Az ajánlott adagolás ennek alapján 2x1 tabletta. Ez a szer kiegészítő terápiaként mérsékelheti a pajzsmirigy túlműködést, emellett persze a szoros orvosi kontroll továbbra is szükséges. A komplex homeopátiás szereken túl javaslom, hogy keressen fel egy homeopátiás orvost, aki egyénre szabott homeopátiás szer segítségével segítheti a szervezet egyensúlyának helyreállását. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.