Fejfájás és általános panaszok

Szép napot! A havim 2-3 nappal előbb jön de csak 2-3 napig tart kb fél éve. 44 éves vagyok és a változó korra gyanítok. A problémám hogy sokat fáj a fejem, tarkóm hátam vállaim, fáradt gyenge vagyok. Kivizsgálások után semmi különöst nem találtak, szorongásra adtak gyógyszert. Neten olvasgatva találtam a glonoinum 9ch golyót a fejfájásomra. Hányszor kell szedni? És esetleg tudnak e ajánlani valamit a hát-váll fájdalmakra?

Orvos válaszol

Kedves Kati.

Nem tartom jó választásnak a fent említett szer szedését. Önnek több, általános problémája is van, gondolom nem is újkeletű. Ilyenkor az un. alkati vagy krónikus szer kiválasztása a jó megoldás. Ehhez azonban orvos-homeopata segítségét kell kérnie, ezért javaslom, keressen fel egy kollégát. Orvoslistánkon tud választani a lakhelyéhez közel rendelő homeopatát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.