Éjszakai nehézségek

Kedves Doktornő!

A segítségét kérném mit kellene alkalmaznunk. A kisfiam 9 hónapos már 2 foga van amivel nagyon megszenvedett. Most kb 3 hete az eddig viszonylag jó alvó gyermek félóránként, óránként kel, erősen nyálzik, mindent rág, a fülét piszkálja, és sok vizet iszik. Éjszska legtöbbször csak a vízzel alszik vissza. Még egyszer eszik éjszaka. Hasmenése nincs, nem látom hogy meg lenne duzzadva az ínye. Milyen szert ajánlana nekünk?

Orvos válaszol

Kedves Hédi, 

A panaszok hátterében nemcsak fogzás állhat. Javaslom, hogy mutassa meg a gyermeket házigyermekorvosának. Ha nincs egyéb szervi baj a nyugtalanság és a fokozott folyadékfogyasztás hátterében, akkor  a Viburcol kúpot próbálja meg, lefekvés előtt egy órával beadva. Ha ez nem segít akkor a pontos tünetek alapján lehet mono készítményt ajánlani, a legelső szer a Chamomilla lehet, C12 vagy 15CH potenciában. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian                         

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.