Decubitus

Tisztelt Cím!

Felfekvéses sebkezelésben segítséget keresek, hogy melyik az a hatóanyag, amelyik segíti a sebgyógyulást.

Köszönöm
 

Orvos válaszol

Kedves Dénes!

Ha van alkati szere a betegnek, attól  is várható javulás (1 órás kikérdezés és anamnézis felvétel kell)

Ha a sebszél kerek és szabályos, akkor a Kalium-bichromicum C 12 vagy C15  javasolt, hetente 5 nap 2x5 golyó. Ha szabálytalan a sebszél, akkor Nitricum acidum C12 vagy C15 javasolt hetente 5 nap 2x5 golyó. A hámosodást segíti, felülfertőződést gátolja: Calendula C12 vagy C15, hetente 2 nap 2x5 golyó. 4 hét után kérünk visszajelzést!

A fektetésnél próbálják tehermentesíteni a fekélyes területet!

A Kaquin víz segíti az oxigenizációt, ezt is itassanak a beteggel!

Javulást!

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.