Covid oltás

Tisztelt orvosok!

A covid elleni 3. Oltás felvételéről mi a véleményük? Javasolt?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

A harmadik oltás időseknél, a krónikus betegségben szenvedőknél, valamint a legyengült immunrendszerű betegeknél jön szóba, a hivatalos szakmai ajánlásokat az alábbi linken olvashatja:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszag-az-elso-ahol-mar-harmadik-oltasra-lehet-idopontot-foglalni

Az oltások mellékhatásainak a kezelésére (ha van) és megelőzésére vannak homeopátiás lehetőségek, ennek a gyakorlati megvalósításáról találnak számos korábbi választ az orvos válaszol rovatban.

Üdvözlettel:

dr. Tóth Marian

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.