Covid gyanú

Érdeklődöm, hogy covid tünetekre (tesztelésre vàrva, de egy csalàdtag pozitív) hàtfàjdalom, köhögés (kevés, szàraz, este hurutos felszakadó, enyhén sàrgàs vàladékkal), elesettség, hőemelkedés, orrfolyàs. Az alàbbiak mellé még mit ajànl? Esetleg quercetin vagy vironal?

Herbion borostyàn szirup (2*7,5 ml)

4000 mg C vitamin (retard)

20000 NE D vitamin csepp

Grepofit draps 2*15 csepp

Homoktövis hús őrlemény 2 teàskanàl

Omega 3 forte

Kendermag olaj fokhagyma kivonattal 2*15 csepp ( Ösztrogén kivezetés miatt Calcium glükaràt 2*1 és indol 3 carbinol 1*1)

Orvos válaszol

Kedves Anita!

Mind a Vironal-t, mind a Quercetin-t szedheti, sokat segítenek. Emellett a jelen panaszaira a Kalium carbonicum-t javaslom C30 potenciában. Ha változnak a panaszok, a homeopátiás szert változtatni kell.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.