Ciszta

Tisztelettel szeretném kérdezni, hogy 5 cm- es bal oldali petefészkemen kívülről egy ciszta található. Az ultrahang alapján az orvos szerint, nem utalnak jelek arra, hogy rosszindulatú lenne. Van e valamilyen homeopátiai szer, amely segítene abban, hogy elkerülhessem az esetleges műtétet?

Köszönöm a választ.

Orvos válaszol

Kedves Ágnes.

Homeopátiás kezeléssel lehet próbálkozni, nem egy esetről tudunk, ahol a ciszta eltűnt, vagy jelentősen megkisebbedet. Azonban ehhez az un. alkati szer szükséges, mely egyedi és a betegre szabottan az orvos (homeopata) keresi meg. Javaslom, keressen fel egy homeopatát, de közben a nőgyógyászati kontrollokról se feledkezzen meg.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.