Ágyi poloska 3

Kedves Doktornő!

Köszönöm a válaszokat.

Elvileg elküldtem még egy kérdést, lehetséges, hogy nem ment el, ezért inkább ide írom még egyszer.

Szóval nem vagyok biztos, hogy ez az 1-2 csípés a munkahelyen ért, vagy -remélem nem- otthon, és nem tudni, hogy a munkahelyi irtás 100%-ban sikeres volt-e. A helyzet bizonytalan, és én veszélyben érzem magam. Mivel nem szeretnék állandóan rettenetegni és idegeskedni emiatt, arra lennék kíváncsi, van-e olyan szer, amit szedve elkerülnek ezek az élősködők, amíg rendeződik a helyzet.

Jó lenne biztonságban érezni magam.

Köszönöm szépen, üdvözlettel.

Orvos válaszol

Sajnos biztosat nem tudok mondani, de az előző válaszokon  túl, még annyit, hogy a Ledum palustre D6 potencia esetleg megvédi a csípéstől, nem biztos, erre nincs irodalom. A ruhán való hazavitelt megakadályozhatja a korábbiakban leírt spray.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.