Ágyi poloska 2

Kedves Doktornő!

Remélem, ez az utolsó kérdésem a témában. Válaszából nem értettem pontosan, Ledum C6 oldat kell, vagy törzsoldat, vagy mindegy? Ha C6 oldat, akkor golyócskákból is készíthetek oldatot? A detergens a jobb tapadás, filmképzés miatt kell? Arra gondoltam, a munkahelyi széket, asztalt, szekrényt fújnám be vele.

Köszönöm szépen.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Az  előző válaszom egy javaslat, egy homeopatától, de tapasztalatom nincs ezen a téren. C6 oldatot javasolt, de nem gondolom, hogy „golyóból” kellene megcsinálni. (cukor tartalom miatt). Az osztrák Remedia-tól lehet rendelni  D6 potenciájú oldatot, az kb. megfelel, (vagy jobb) a javaslatnak. A detergens a jobb tapadás miatt ajánlott. Mindenképpen végezze el a kezelést otthonában is, és még egyszer javaslom az óvatosságot és szakember segítségét. Remélem, sikeres lesz, és megköszönjük, ha tapasztalatairól beszámol.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.