Glázer Mária, Dr.

Glázer Mária, Dr.

L+ECH - gyermekorvos
Rendelés
Rendelési hely: 
Győr
Bejelentkezés: 
+36 70 94 19 632, info.maramed@gmail.com

Esetfelvétel német nyelven is!

Szakképesítesek:

 • csecsemő és gyermekgyógyászat
 • Ifjúságorvostan
 • Házorvosi licence vizsga
 • hagyományos kínai orvoslás
 • Homeopátiás diplomák:
  • 2000. Semmelweis Egyetem licence vizsga 
  • 2000. CEDH diploma 
  • 2008. European Committee for Homeopathy (ECH) diploma

Három évtizednyi praktizálásból fakadó meggyőződésem, hogy a természetes gyógymódok, - köztük különösen a homeopátia és a hagyományos kínai orvoslás - számos esetben az egészség megőrzésének és a tartós gyógyulás elérésének a legmegfelelőbb módszere lehet.

Már fiatal orvosként felfigyeltem arra, hogy a kivizsgált páciensek, akiknek minden vizsgálati eredménye negatív, továbbra is panaszosak maradnak. Más esetekben a beállított gyógyszerek nem oldják meg problémáikat, vagy gyógyszer-mellékhatásoktól szenvednek.

Érdeklődésem a természetgyógyászat felé fordult. Hagyományos kínai orvoslásból és homeopátiából nemzetközi diplomát szereztem, és a természetgyógyászat több területét tanulmányoztam. E módszereket az akadémikus orvoslás területén szerzett több évtizedes tapasztalatommal ötvözve, már sokkal eredményesebben tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

A Maramed Egészségközpontban számítógépes diagnosztika segíti, hogy a páciensek egészségi állapotáról teljes képek kapjunk. Célunk a személyre szóló, legalkalmasabb gyógyító módszer kiválasztása, hogy a hozzánk fordulóknak hatékony segítséget nyújtsunk.

Dr. Glázer Mária csecsemő és gyerekgyógyász szakorvos, homeopata.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.