Cs. Szabó Zsuzsanna, Dr.

Cs. Szabó Zsuzsanna, Dr.

ECH+LP
Egyesületi Etikai Bizottsági tag
Rendelés
Rendelési hely: 
Hódmezővásárhely
Bejelentkezés: 
06-20-333-9128

Dr. Cs. Szabó Zsuzsanna

  • háziorvos, sportorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos
  • homeopátiás és gyógynövényterápiás orvos

Kapcsolatom a homeopátiával és a gyógynövényterápiával

Orvosi munkám során tapasztaltam, hogy betegeim panaszai a leggondosabb kezelés mellett is visszatérnek, néha súlyosbodnak, megkeserítik az életüket. Sok esetben betegségeiket lehetett gyógyszerekkel kezelni, de az akadémiai orvoslás nem kínált reményt a végleges gyógyulásra. Más helyzetekben a gyógyszerek mellékhatása okozott gondot.

Én ennél többet szerettem volna nyújtani betegeimnek, méghozzá olyan gyógymódokkal, ami természetes, mellékhatásoktól mentes, és mégis hatékony. Így kezdtem el foglalkozni kb.10 éve a természetgyógyászatnak azon ágaival, amelyeket beilleszthetőnek tartottam az addigi orvosi szemléletembe, és csodálatos kiegészítő gyógymódot jelentettek számomra, melyeket egyre nagyobb sikerrel alkalmaztam is. Mára már tudom, hogy ezek a gyógymódok nemcsak kiegészítő-, hanem bizonyos betegségek alapkezeléseként is választhatóak, rendkívül hatékonyak, és azon kórképekben is végleges gyógyulást hozhatnak, amelyek az akadémiai orvoslás módszereivel "csak" kezelhetőek.

Klasszikus orvosként igyekszem szakmailag a legmagasabb szinten képezni magam. A Szegedi Tudományegyetem Családorvosi Intézetének oktató orvosa vagyok, orvos-beteg kommunikációt oktatok egyetemi hallgatóknak és szakvizsga előtt álló orvosoknak. Munkám során számos előadást tartok és gyakorlatot vezetek.

Homeopátiás orvosként oktatom a homeopátiát laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület szupervízora vagyok. Nagyon sok pácienst gyógyítottam már meg elhúzódó, más módszerrel nem gyógyuló betegségekből, kórformákból. A gyógyításra tettem fel az életemet. Az akadémiai orvoslás magas szintű művelése mellett elkötelezett híve vagyok a természetes gyógymódoknak, így a természetgyógyászat "királynőjének": a homeopátiának és a legősibb gyógyászatnak: a gyógynövényterápiának.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.