Nem alszik a baba

2015. március 1., vasárnap

2007-ben megszületett első várva várt gyermekünk. Azt gondoltuk, hogy minden szép és kerek lesz, a gyermek majd eszik és alszik.

Ez azonban nem így történt. Este nem bírt elaludni és éjszaka is 2-3 óránként felébredt és ilyenkor fel kellett venni és csak karban lehetett visszaaltatni. Este hiába akartuk lefektetetni 8 óra felé, nem lehetett otthagyni, társaságra vágyott. Napközben betehettük az ágyba és szépen elaludt vagy gőgicsélt, de este nem. Legalább 2 órás program volt minden este a kislányunk elaltatása. 

Hidegfront előtt és teliholdnál még nyűgösebb volt, éjszaka még gyakrabban ébredt.

Egyébként nagyon barátságos, mosolygós kislány. Rögtön barátkozik, ismerkedik, minden és mindenki érdekli.

Mire 6 hónapos lett a kislányunk, a férjem és én már teljesen kikészültünk, úgy éreztük, hogy nem bírjuk tovább. Ekkor mentünk el egy homeopata orvoshoz.

Ki kellett töltenünk egy hosszú kérdőívet a gyermekről, majd amikor személyesen találkoztunk, akkor is még sok mindent kérdezett tőlünk, megfigyelte a gyermeket.

Végül kaptunk egy homeopátiás szert.

Az első gyógyszer bevétele után 2 éjszaka nagyon jól aludt, csak egyszer ébredt fel, de utána megint sokszor ébredt, bár akkor jött 2 foga is. Egy hét múlva megismételtük a gyógyszert, csak egy erősebb formáját, ekkor 3 napig semmi változás nem történt, de azóta általában átalussza az éjszakát vagy esetleg egyszer ébred fel. Este egy kis játék után hajlandó elaludni.

Nagyon hálás vagyok a doktornőnek és a homeopátiának, hogy újra élhetővé vált az életünk.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.