Kérdőív

2023. február 24., péntek

Kedves homeopaták és homeopátiát is javasló természetgyógyászok, tanácsadók!

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület szeretné felmérni a homeopataként dolgozó kollégák és homeopátiás gyógyszereket is javasló természetgyógyászok és tanácsadók  aktivitását és jellemzőit. A felmérés célja, hogy lássuk, ma kb. hányan, milyen mértékben és milyen módon  alkalmazzák ezt a gyógymódot Magyarországon.

Kérjük, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy kitöltik ezt a  kérdőívet, ami kb. 7-8 percet igényel. A válaszadás névtelen, a válaszadók nem beazonosíthatóak, az eredményeket összesítve dolgozzuk fel.

A felméréssel hozzájárul a homeopaták közöségének MHOE általi eredményesebb támogatásához.

Kérjük a kollégákat, szervezeteket minél több helyen osszák meg a kérdőív elérhetőségét.

Köszönettel

MHOE vezetőség

A kérdőív ezen a linken érhető el 2023.03.31.-ig.

MHOE Kutatás

Címkék: 
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.