Iskolakezdés

2015. augusztus 14., péntek

Gyógyulás homeopátiával

Az óvoda- és, iskolakezdés, -váltás, a beszoktatás általában nem könnyű a gyerekek és a szülők számára sem. Néhány gyerek könnyedén veszi, mások nagy traumaként élik meg, és ez az egész család életét jelentősen befolyásolja.

Erre aztán tényleg nincs gyógyszer, nyilván nem fogjuk benyugtatózni a gyereket, a hányás csillapító sem jelent megoldást, a gyerkőc józan belátására is kevésbé lehet még hagyatkozni, pszichológushoz járni meg hosszadalmas. Mégis van megoldás, a homeopátia itt tényleg egy fantasztikus segítség, ami bámulatosan képes a „hibás paneleket” kijavítani a fejecskékben. Íme egy történet.  

Fiam nehezen viseli a változásokat, pedig sajnos – vagy éppen ezért – elég sok kijutott neki az életben. Az óvodába szoktatás, óvodaváltás, iskolakezdés, alsó tagozatban váltás, majd 5.-ben gimnáziumba menetel – túl sok volt neki. Azt hihetnénk, hogy 10 évesen már elég nagy, jó tanuló, jó helyre megy, remek osztály, nagyon jó tanárok, segítőkész, támogató környezet, tényleg, jobbat kívánni sem lehet, nem lesz itt gond. Hát mégis volt, ezt az iskolaváltást szenvedte meg a legjobban. Heteken keresztül minden reggel hányt, amikor az iskolához értünk. Látszólag semmi oka nem volt rá, nem terrorizálták őket, és sorra hozta a jó jegyeket. 1 éves kora óta homeopátiázunk, nem volt kérdés, hogy homeopátiás segítséget kérünk. A fiam minden korábbi közösségben népszerű egyéniség volt, vezető, központi helyet töltött be, és a tanárok is mindig kedvelték. 2. osztályban év közben váltottunk iskolát költözés miatt, ahol új fiúként került be egy már kialakult közösségbe, itt kellett kivívnia magának a neki járó, és megszokott pozíciót. Ez a szituáció a Lycopodium helyzete, a kapcsos korpafűé, aki valaha hatalmas fenyő volt, és bár nagy túlélő, a változás hatására egy szívós, de mégis apró fű lett belőle. A valaha volt tekintélyes és méltóságos mivoltát elveszítette, amit vissza kell szereznie. Az alkati szer választásánál mindig érdemes megnézni a párhuzamokat, az analógiákat az adott szituáció, vagy személy, illetve a homeopátiás szer kiinduló anyaga között, mert ez nagyon sokat segít. A Lycopodium már 2. osztályban is segített neki visszanyerni az önbizalmát, és megtalálni a helyét az új közösségben. Ez a szituáció ismétlődött meg felnagyítva a gimnáziumba menetelkor, ahová felvételiznie kellett, és válogatott, csupa hozzá hasonlóan rátermett és belevaló gyerek között kellett méltó helyet találnia. Az igazi megoldást ismét ez a szer hozta el, és szinte varázsütésre véget vetett a szenvedésünknek. A lényeget megragadó alkati szer úgy hat, mintha lehullana egy torz szemüveg, és végre tisztán látnánk a valóságot. Amikor helyreáll a harmónia, nem is értjük, hogy mi volt velünk előtte, mi volt az a téveszme, amitől nem vettük észre, milyen nagyon jó dolgunk is van, és milyen szép az élet. Ezt a belső békét, és harmóniát segít megtalálni a homeopátiás alkati, vagy szituációs szer. És ebben a homeopátia nem alternatív gyógymód, hanem nincs alternatívája.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.