A homeopátia segít agyrázkódás esetén

2015. április 12., vasárnap

4 éves kisfiam elesett a betonon, beütötte a fejét. Nem szólt, csak akkor vettük észre, amikor már enyhe agyrázkódásos tünetei voltak.

Fejfájás, émelygés, bágyadtság, aluszékonyság. 1 órányira voltunk otthonról. Hazaérve azonnal adtam neki homeopátiás gyógyszereket, mielőtt a kórházba indultunk vele. Mire a röntgenbe kerültünk, már vidám volt, cserfes és semmi baja nem volt.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.