A homeopátia nem egyenlő pusztán homeopátiás szerek alkalmazásával. Életszemlélet.

Hallgatói vélemények homeopátiás alaptanfolyamunkról

A mindennapi klinikai munkámban a súlyos betegek ellátásában tátongó terápiás hézagok esetében sok esetben megoldást nyújt a homeopátia

Kevés emlékem van az alaptanfolyamokról, én akkor gyermeket vártam, szültem, szoptattam .... nem volt centrális szerepe az életemben. Akkor. Valahogy közben jött a sugallat, hogy a mindennapi klinikai munkámban, a súlyos betegek ellátásában tátongó terápiás hézagokat meg kellene próbálni betömni, és erre sok esetben megoldást nyújt a homeopátia.

Hogy miért a klasszikus? Mert a homeopátia nem egyenlő pusztán homeopátiás szerek alkalmazásával. Életszemlélet. Mert nem vagyok teljesen földi lény .... a klasszikus vonal adja meg azt a lehetőséget, ahogy én a gyógyítást képzelem. Sosem tudnám olyan szépen megfogalmazni, mint Jeremy Sherr (a csokoládés pasi, majd fognak hallani róla az alaptanfolyamon) abban az idézetben amit én mottóul választottam:

"....tartsuk a fejünket a felhőkben, a lábunkat szilárdan a talajon, és lehetőleg őrizzük meg a kapcsolatot közöttük. "

Dr. Szöllős Krisztina, gyermekorvos

Értékeld a cikket: 
Még nem értékelte senki

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.