Ha beütöd a fejed - segít a homeopátia

2015. március 14., szombat

Egyszer beütöttem az ajtó élébe a homlokomat, pár percen belül fájdalmas duzzanat és kékség jelent meg rajta.

Egész nap szörnyen fájt mikor az unokám adott ezekből a csodabogyókból, szinte azonnal enyhült majd megszűnt a fájdalom. Estére a duzzanat is leapadt és csodamód még a sajgó izületeim is jobban lettek. Pedig azokon már semmilyen gyógyszer nem segít.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 2 (1 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.