Gyógyszerészi gondozás, tanácsadás komplementer lehetőségei

2023. szeptember 6., szerda

Gyógyszerész képzés

16 óra online előadás + gyakorlati képzés

Számos olyan helyzet lehet a gyógyszertárban, amikor nehéz vagy lehetetlen a betegnek, vásárlónak olyan gyógyszert javasolni, amely a tüneteket csökkenti, enyhíti, ugyanakkor nincsenek mellékhatásai vagy nem alakul ki kölcsönhatás a már beállított gyógyszerekkel.

Gyakran várandósok, szoptató anyukák kérnek tanácsot, javaslatot akut tünetekre, megbetegedésekre.

A gyógyszerészi hivatás alapvető fontossága, törekvése, hogy úgy segítsen az adott állapoton, betegségen, hogy közben ne ártson. A homeopátiás szerek ilyen helyzetekben nagy segítséget jelentenek. A gyógyszerész kompetenciája felismerni azokat az állapotokat, amikor kellő ismeret, tudás birtokában biztonsággal lehet a homeopátiás szereket használni. A megfelelő szer kiválasztásához a homeopátiás szerek ismerete és a beteg tüneteinek alapos megfigyelése szükséges.

A gyógyszerészeknek összeállított képzési programban egyszerűen és könnyen elsajátítható az a gondolkodásmód, megfigyelési- kérdezési technika, a szerek hatásterületei, amellyel hatékonyan és biztonságosan lehet a jó szert kiválasztani a betegnek. A homeopátiás szemléletmód hozzásegíti a gyógyszerészt a beteg tüneteinek mélyebb megértéséhez, az összefüggések felismeréséhez és a gyógyszerészi eszköztár széleskörű bővítéséhez.

A tanfolyam végén online teszt kitöltési lehetőség.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről Igazolást állítunk ki.

Kredit: 2 pont

Ára: 20.000 Ft (Bankszámlaszám: 11649001-50427900-49000006)

Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7D_ZOv0ojlV5f3zj0C1LzE4Vpk_WB...

Április 20-án gyakorlati képzést tartunk. (várhatóan online zoom-on keresztül) (minimum 10 fő jelentkezése esetén)

A gyakorlati képzésen kötelező a részvétel.

Az előadások meghallgatása a gyakorlati képzés előtt javasolt.

 

Címkék: 
Csatolmányok
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.