Esettanulmány 5.

2016. február 11., csütörtök

45 éves budapesti nő és anyuka vagyok, 4 gyermekem van akik kis korukban nagyon sokat betegeskedtek, rengeteg antibiotikumot kellett vásárolnom, egészen addig, míg tudomást nem szereztem egy nagyon jó homeopatikus  készítményről!

Ha ezt a szert beadtam gyerekeimnek (és magam is többször használtam), a megfázásuk kezdeti stádiumában, akkor 1-2 nap alatt elmúltak a tüneteik és nem betegedtek le teljesen! Ez a homeopátiás készítmény egyszerűen zseniális, mert ha időben el tudtam csípni a megfázások elejét és beadtam nekik, nem dőltek ágynak, nem lázasodtak be és nem kellett vagyonokat antibiotikumokra és majd probiotikumokra költeni! Nagyon jó szolgálatot tett nekem a homopátia, amiért hálás vagyok.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.