Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei

2013. május 30., csütörtök

Remedium Kiadó

Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei - Jónás Eszter

A könyv áttekintést ad a daganatos megbetegedésben szenvedők homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Megismerhetjük néhány neves homeopata - Hahnemann, Burnett, Jones, Schlegel, Clarke, Master, Spinedi, Ramakrishnan és Schepper - kezelési módszereit.

A daganatos beteg egy életen át fogékony marad a betegségre, így a kezelése nem fejeződhet be a tünetmentes állapot elérésekor, immunrendszerét folyamatosan jó állapotban kell tartani.

Ha a betegség már kialakult, a homeopata orvosnak többféle lehetősége is van: a miazmatikus szer megkeresése, alkati kezelés, "daganatos szerek" alkalmazása, kivezető szerek adása, tüneti kezelés vagy lokális terápia alkalmazása. Minden betegnél egyéni kezelési tervet kell készíteni.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.