10 ok, amiért érdemes minket választani

1. Európai Homeopátiás Diploma

Egyesületünk az Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy - ECH) által Magyarországon egyedüliként akkreditált oktató és vizsgáztató hely.

Egyesületünknél a klasszikus homeopátiából sikeresen vizsgázó orvosok az ECH-tól Európai Diplomát kapnak. Az ECH diploma oktatásunk nemzetközi elismertségét fémjelzi és lehetővé teszi a különböző európai országok között a szabad mozgást és munkavállalást.

2.   Az MHOE Magyarország legrégebben működő homeopátiás képzési helye

Képzéseinken már 3500 orvos vett részt. Első tanfolyamunk 1993-ban volt, azóta folyik tapasztalt és képzett előadókkal alaptanfolyami képzésünk. 

3. Azonnal alkalmazható gyakorlati tudás, egymásra épülő modulok

Tanfolyamunkon egymásra épülő modulokban ismerheti meg a homeopátiát. Már az első Kezdő blokk elvégzése után jártas lesz az akut betegségek homeopátiás kezelésében. Ha kedvet érez a folytatáshoz, a krónikus betegségek kezelését a Haladó és Mester tanfolyamon tanulhatja meg. 

4. Új szemléletmód

A homeopátia egy új szemléletmódot ad Önnek. Az egész embert vizsgálja testi és lelki panaszaival együtt. Sok olyan páciensen is segíthet,  akinek panasza “funkcionális” még nem jár organikus elváltozással vagy pszichés jellegű. Ezekben az esetekben a homeopátia nagyszerűen segíti a szervezet egyensúlyának helyreállítását, és megelőzhetőek a későbbi komolyabb betegségek. 

5. A konvencionális orvoslással együtt jól alkalmazható  és integrálható  terápia

Gyermek- és felnőtt háziorvosi munkája során, illetve egyéb praxisokban a homeopátiával elért sikerek a gyógyítás új perspektíváit nyitják meg Ön és páciensei előtt is.

6. Fókuszban az egyéniség

Kurzsusunkon bepillantást nyer a homeopátia sokrétű világába. Mindenkit arra bátorítunk, találja meg a homeopátiában a saját útját. Sokféle módszert mutatunk be és mindenki megtalálhatja azt az utat, ami egyéniségéhez a legközelebb áll. 

7. Klinikai tréning

Lehetősége nyílik az elméleti tudás elsajátítás után tapasztalt homeopata orvosok mellett a gyakorlatban is megismerni a homeopátiás gyógyítást. Később szupervíziós segítséget is nyújtanak oktatóink. 

8. Klasszikus és modern irányzatok bemutatása

Oktatásunk során a klasszikus  homeopátia alapjainak az oktatása az első. A nagy régi mesterek, Hahnemann, Kent tanainak megismerése után eljuthat a homeopátia jelenkori izgalmas  és modern irányzataihoz is. Sankaran, Scholten,  és mások új modern rendszerszemléletű megközelítései integráns részét képezik  homeopátiás oktatásunknak.

9. Képzett oktató csapat

Sok éves oktatói és gyógyítói gyakorlattal rendelkező homeopata orvosoktól tanulhat. 

10. Tanulói támogatás, közösség

Kicsoportos képzésünk során folyamatos támogatást kap az oktatóktól, a csoport mentorától és az MHOE iroda titkárnőjétől. Törekszünk arra, hogy ne csak tanulást   hanem közösségi élményt is jelentsen az alaptanfolyam. 

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.