Orvos válaszol

Kérdése elküldése előtt

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok nyilvánosan jelennek meg. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem. Ezért kérjük nevüket, címüket és egyéb személyes adataikat ne adják meg, amennyiben nem szeretnék, hogy azok a honlapon megjelenjenek.

2021. március. 3. szerda

Azt szeretném megtudni, hogy lesz-e, és ha igen mikorra várható a koronavírus-oltásnak a homeopátiás kivezetője? Illetve mivel többféle oltás is van, lesz-e mindegyikhez kivezető szer?

 

2021. február. 25. csütörtök

Üdvözlöm.

2021. február. 22. hétfő

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

Több éve nem érzek se szagokat, se ízt. Kezdetben csak allergia szezonban jelentkeztek a tünetek, később viszont állandósult ez az állapot.
Szedtem NATRIUM CHLORATUM 30 CH, 10 napig napi 2x5 golyócskát.
Hosszú idő után... Tovább

2021. február. 4. csütörtök

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

Novemberben átestem a covid fertőzésen enyhe tünetekkel, de nem minden ízt érzek azóta (fűszereket nem). Azt olvastam, hogy a Pulsatilla alkalmazható hosszan megmaradó szag- és ízvesztés esetén. Az iránt érdeklődöm,... Tovább

2021. február. 3. szerda

Ekcémára kaptam az alábbi 2 krémet.
Szinte hetente/10 naponta kiújuló viszkető, fájó ekcémával küzdök, ezt a 2 kenőcsöt kaptam kezelésre. 3-4 napig biztos használom, mire javulni kezd a helyzet. Vagyis a bőrömnek van kb. 3 napja krém nélkül pihenni, majd megint elkezd gyulladni.
... Tovább

2021. február. 1. hétfő

Húgyúti fertőzésre Ciprofloxacin hatóanyagú antibiotikumot kaptam és sajnos egy szemet bevettem, amikor elolvastam a mellékhatásokat a betegtájékoztatón. Azonnal abbahagytam, de erős ízületi fájdalmakat okozott. Szeretném tudni, mivel és hogyan lehet kivezetni, hogy a kár enyhüljön.
... Tovább

2021. január. 25. hétfő

Érdeklődnék a tisztelt homeopata orvosoktól, hogy milyen nézőpontot képviselnek a covid oltással kapcsolatban? Javasolt önök szerint beadatni? Ha igen, mennyire sürgősen? 25-30 közötti pár, 2 gyerekkel.

2021. január. 18. hétfő

Folyamatosan visszatérő hallójárati ekcéma gondom lenne.
Kb 1-2-3 hetente, felváltva hol a jobb, hol a bal fülem gyullad be. Erős viszketéssel kezdődik, mélyen benn a fülben, tudom, hogy tilos piszkálni, ám éjjel alváskor sokszor ébredek arra, hogy vakarózom. Sajnos ezzel nem tudok mit... Tovább

2021. január. 18. hétfő

Tisztelt orvosok!

Az alábbi tünetek jelentek meg 2 napja, karanténba vonultam, orvost tájékoztattam, bár szerinte nem covid.

Nagy belégzés kellemetlen, csiklandozó érzést hagy maga után a gége felé, köhögést ingerel. Torok legalsó részén furcsa, égő lyuk érzés. Apró pici légvétel... Tovább

2020. december. 22. kedd

Tisztelt doktor/ doktornő!

Egy hónapja műtöttek méhen kívüli terhesség miatt. Sajnos előtte többször voltak felfázásos problémáim, esetlegesen lehetséges, hogy kis medence gyulladásom is volt, ami sajnos a méhen kívüli terhességhez vezetett (véleményem szerint), mert szervileg... Tovább

2020. december. 10. csütörtök

Good day,
my dad has been coughing for about three weeks with no other symptoms.  He has seen a doctor who has prescribed him 'Fromilid 500mg'. She said he had bronchitis.  however after taking this medicine for a week,  there is no improvement.
Can he come for a consultation. He... Tovább

2020. december. 4. péntek

Tisztelt orvosok!

Érdeklődni szeretnék, hogy koronavírus fertőzés esetén milyen homeopátiás szereket javasolnak a különböző tünetek enyhítésére!

Tisztelettel

Evelin

2020. november. 23. hétfő

Tisztelt Doktor Úr!

Nivolumab kezelés mellékhatása miatt pajzsmirigy alul működésem van.
A 2020-09-23-án készült labor alapján  TSH : 5,458 mIU/l, T4 : 13,35 pmol/L , T3 : 3,65 pmol/L, melyre 150 mg. L-thyroxint szedek.
A  2020-11-17-én készült labor alapján a TSH 0,416 mIU... Tovább

2020. november. 23. hétfő

Tisztelt orvosok!

Covid tünetek jelentkezése esetén lehet-e homeopata orvos segítségét kérni a kezelésben? Tudnának segíteni, ha pl. nyilván otthon marad az illető karanténban, kit lehet hívni? Tudnak telefonon segíteni?

Mi történik, ha valaki súlyosabb beteg? Magyarországon van... Tovább

2020. november. 23. hétfő

Az mit jelent, hogy jól kezelhető? Teljesen meggyógyítható-e a rüh? Akkor is, ha valakinek atópiás ekcémája van és jelenleg nagyon súlyosak a tünetek?
Köszönöm

2020. november. 16. hétfő

Fém kivezető homeopátiás gyógyszert keresek.
Köszönöm a választ!

2020. november. 3. kedd

Tüsszögés, orrviszkető égő érzés, vizes orrfolyás, válatkozva száraz érzéssel...

2020. október. 31. szombat

2,5 hónapos kisfiam hasfájós. Emellett nappal nagyon keveset alszik. 40 percet maximum egy etetés után. Álmos, nyűgös, mégis szinte küzd az alvás ellen és a haskutyogás, szelek is felébresztik..

2020. október. 30. péntek

49 éves vagyok, már többször volt rendhagyó menstruációm az elmúlt években. Jelenleg éppen egy ilyen abnormális verzésem van, ami eleinte minimális, majdhogynem alig észrevehető  vérrel járt... 

2020. október. 20. kedd

Bőrproblémáim vannak. Begyulladt a bőröm a két karomon /kb.2 hónapja tiszta vörös/, és a dekoltázsomon. Többször jártam már bőrgyógyásznál, de az allergia gyógyszer és a szteroidos kenőcsök sajnos nem segítenek...

Oldalak

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.