Ismerd meg a növények homeopátiás rendszerét! - Michal Yakir tanfolyama.

A növények csodálatos rendje

Ismerd meg a növények homeopátiás rendszerét!

Ára: 60.000 Ft + tagdíj

 

Michal Yakir - 27 éve él Izraelben és dolgozik homeopataként

Egyedülálló tanfolyamra hívunk benneteket. A növények homeopátiás rendszerének felfedezése korunkban zajlik. Michal Yakir Erik Erikson személyiségfejlődési modelljét alapul véve felfedezte, hogy a növényi szerek és homeopátiás témáik a személyiség fejlődést, individuációt képezik le és ez alapján a növényi szereket világos, áttekinthető rendszerbe lehet állítani. Tanfolyamunkon maga Michal Yakir vezet be minket egyedülálló, a gyakorlati életben jól használható, áttekinthető növényi rendszerébe. 

Michal Yakir 27 éve él Izraelben és dolgozik homeopataként. Ezalatt a hosszú idő alatt fejlesztette ki  saját megközelítését a növények  evolúciós homeopátiás  rendszerezésével kapcsolatban.

Mind botanikusként, ökológusként, korábban kutatóként, manapság lelkes kertészként, mindig is a természetben, különösképpen a növényekben található evolúciós rend homeopátiás alkalmazhatósága izgatta.

A téma évekig tartó kutatása, amihez hozzáadódtak a klinikai tapasztalatok, késő éjszakáig tartó tanulmányok, az új homeopátiás gondolatok és ideák, a kollégákkal való közös együttműködés - ezek mind segítették abban, hogy összeálljon a saját botanikai, pszichológiai és kabbalista tapasztalataival együtt az a tudás, hogy a világ egyetlen élő egység. 

Mindezek integrálása vezetett a Növénytábla kifejlesztéséhez, amely valóban a növényvilág csodálatos rendezettségét mutatja.

Mindezek mellett, Dr. Yakir  a Jeruzsálemi Egyetemen tudományos PhD fokozatot  szerzett (G. Vithoulkas közreműködésével), melynek témája a homeopátiás kezelés hatékonysága a PMS (premenstruációs szindróma) kezelésében. Évek óta tanít homeopátiát Izraelben, az utóbbi időben az egész világon. Az Izraeli Homeopátiás Egyesület elnöke is volt korábban és jelenleg ő az egyesület homeopátiás folyóiratának főszerkesztője.

A NARAYANA kiadó angol és német nyelven adta ki könyvét: "A Csodálatos rend - A  növények táblázata" címmel.

Az évek során számos spirituális utat követtem, de legtöbbször saját belső utamat jártam, mely összekapcsolt  a Föld valódi lényegével.

Témák

A hétvégi szeminárium kibontja “A növények táblázatát”, de kissé új szemszögből, mert érinti Yakir “Ősi növényekkel” kapcsolatos legújabb munkáit is. Ha az idő megengedi, foglalkozunk a Liliales és Orchidea család jellegzetességeivel is.

Michal Yakir - m-yakir@bezeqint.net

Homeopatáknak és képzésben lévő hallgatóknak ajánljuk.

Hozzáférés: 30 nap


 

 

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.