Homeopátián innen és túl

Homeopátián innen és túl

Ára: 18.000 Ft + tagdíj

Olyan kollégáink mutatkoznak be, akik a homeopátia speciális területeit művelik, illetve emellett más tudományokat, technikákat is bevetnek a betegek gyógyulása érdekében.

Dr. Vajna-Balchandani Anna - Ton Jansen detox rendszere
Dr. Bartók Péter - Bélnozódák és a duofrekvenciás terápia a bélbetegségek gyógyításában klinikai esetekkel illusztrálva
Dr. Tolnai Valéria - Joalis, az irányított és ellenőrzött méregtelenítés és aromaterápia klinikai esetekkel illusztrálva
Dr. Borbély Katalin - Funkcionális orvoslás, híd az allopatia és a homeopátia közt?

Mindenki számára ajánljuk.

Hozzáférés: 30 nap

Ára: 18.000 Ft + tagdíj

Számlaszám: 11649001-50427900-49000006

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.