Drágakövek PRO+

Drágakőszerek a homeopátiában (a „12+1”-en túl)!

Ára: 23.000 Ft + tagdíj

Hol: 

 

 

Drágakövek Pro+

Drágakőszerek a homeopátiában (a „12+1”-en túl)!

Közkívánatra Divinyi Péter folytatja drágakövekről szóló előadását, melynek keretében további fontos drágaköveket ismerhetünk meg. 

(mindenki számára nyitott előadás) 

A korábbiakban (2023. májusában) az előadó két napos szakmai webináriumot tartott a drágakövekből készített Tumminello-féle homeopátiás szerek témájában, részletezve 12+1 szer materia medica vonatkozásait, esettanulmányokkal, az adott drágakőhöz kapcsolódó izgalmas kulturális háttérismeretekre is kitérve. A képzésen megosztott tudás lehetőséget nyújtott arra, hogy a résztvevők tudásbeli arzenálja egy olyan jelentős szercsoport alapos megismerésével gazdagodjon, amely napjainkban különösen jelentőséggel bír, hisz a pszichés struktúra gyógyításában különösen fontosak a drágakőszerek. A résztvevő közönség oldaláról már a képzés végén igény merült fel arra, hogy érdemes lenne folytatni a témában az előadást, amely tovább gazdagíthatja a hazai homeopátiás szakmai ismereteket.

Divinyi Péter (CHE diplomás homeopátiás tanácsadó) kollégánk felkérésünkre arra vállalkozott, hogy a korábbi kurzus folytatásaképp egy nap alatt további homeopátiás szerekkel ismertet meg minket a drágakövek szercsoportjából, kitérve azok ásványtani, mitológiai, gyógyászati vonatkozásaira és homeopátiás tünetképére, felhasználási lehetőségeire. A képzésre annak is érdemes jelentkeznie, aki a korábbi 2 napos webináriumon nem vett részt, de részükre ajánljuk, hogy utólag tekintsék meg a képzést, hisz azzal együtt integráltabb tudásra tehetnek szert, így a 2+1 nap alatt átadott tudásnak köszönhetően már több, mint 20 drágakőszert fognak behatóbban ismerni, amely biztos tájékozódást fog jelenteni e gyógyszerképek rejtett tartalmainak dekódolásában. A képzés utólag is megtekinthető felvételről.

A képzésen résztvevők a webináriumot követően az előadó felajánlásának köszönhetően a gazdagon illusztrált prezentációs anyagot is kézhez kapják, amely repertorizációs segédeszközként is kiválóan alkalmazható a napi gyakorlatban.

Ki tart velünk? Mi ott leszünk!

A előadás ára: 

                     Tagjainknak: 23.000 Ft + tagdíj

Nem tagoknak: 28.000 Ft

(Számlaszámunk: 11649001-50427900-49000006)

ÓRAREND:

1. előadás: Drágakőszerek (áttekintés), Aquamarine (Akvamarin); Turquoise (Türkiz); Selenite (Szelenit)

2. előadás: Moonstone (Holdkő); Tiger’s Eye (Tigrisszem); Black Obsidian

3. előadás: Amber (Borostyánkő); Turmalinok; Peridot (Olivin)

4. előadás: Amethyst vs. Amethyst Immersion; Emerald vs. Emerald Immersion (szerdifferenciálás)

Kérdések-válaszok

 Szeretettel várunk Benneteket

Az előadóról:

DIVINYI PÉTER

Az előadó a CHE Homeopátiás Magániskolában szerzett homeopátiás tanácsadói végzettséget 2018-ban. Diplomamunkáját dr. Rácz Zsuzsanna és dr. Titkos Csaba konzulensi támogatása mellett „Az álmok homeopátiás analógiáinak értelmezése, azaz az álmok, mint „kulcsok” a homeopátiás gyógyításban” címmel készítette el.

A gyógymóddal 2004-ben került kapcsolatba, és azóta is elkötelezett a homeopátia ügye mellett. 2008-tól közel egy évtizedig a Laboratoires Boiron alkalmazásában dolgozott vezető pozícióban. 2016. óta foglalkozik homeopátiás tanácsadással. 2022-től a Terápia Natúra Alapítvány külsős munkatársaként dolgozik. Szabadidejében szakkönyveket olvas, cikkeket ír és főleg homeopátiával kapcsolatos tartalmakat oszt meg a közösségi médiában jelen lévő csoportjában, a Homeopátiás Szellemi Műhelyben. Korábban (a CV-19 előtt) számos szakmai és laikus rendezvényt szervezett különböző homeopátiás vonatkozású témákban, homeopata szakemberek meghívásával, melyek laikus és szakmai közönség soraiban is nagyon népszerűek voltak.

Az Arachnida csoporttal kapcsolatos saját szakmai tapasztalatait és új felismeréseit közel tíz előadás alkalmával több száz fős magyar közönség számára prezentálta. Mindezek után a Szlovák Klasszikus Homeopátiás Akadémia meghívására 2020 nyarán egy négy napos előadás keretében osztotta meg tudását angol nyelven, nemzetközi szakembergárda előtt. A szeminárium oly mértékű pozitív visszhangot kapott szakmai körökben, hogy az év októberében mintegy 200 fős lengyel, cseh, szlovák, német, francia és osztrák szakmai közönség számára 2 napos webinárium formájában is megismétlésre került.

A későbbiekben a Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület invitálására a homeopátia alapjaira tanította a hallgatókat online formában. Homeopátiás alaptanfolyamot több alkalommal is tartott két homeopata társával karöltve. Saját magára szabad gondolkodóként tekint, akit több nagy homeopata szellemisége megérintette, de mindennél többre tartja az empirikus tudást, melyet a szakma gyakorlása közben sajátít el a mindennapi munka során. Előszeretettel inspirálódik a tudatalatti tartalmak dekódolása érdekében az ősi keleti tanokból. Különösen érdekli a mítoszok, a sámánizmus és a szimbólumok világa. Célja a szercsoportok közti összefüggések mélyebb megismerése, újabb összefüggések meglátása és az elsajátított tudás megosztása mindenkivel, aki nyitott gondolkodású és befogadó a témában. 2023 szeptembere óta családállító csoportokat tart, ahol a homeopátiás energetikai mintázatok ismerete is segíti őt az integrált szellemiségben végzett munkájában. Jelenleg egy materia medica könyv magyar nyelvű adaptációján dolgozik.

 

 

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.