Zöldhályog

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

Kérdésem, hogy zöldhályogra van-e homeopatás szer, mert a szemcseppek nagyon csípnek, és nem tudom őket használni hosszabb távon /24-30-as szemnyomás/
A másik kérdésem, hogy a Ferritin szintem 418,o ug/L Lehet-e lentebb vinni? 69 éves nő vagyok.

Orvos válaszol

Kedves Csilla!

A homeopátia (akár klasszikus, akár "klinikai") eszközeivel nem tüneteket és laboreredményeket kezelhetünk.
https://www.webbeteg.hu/cikkek/szem_betegsegei/421/a-zoldhalyog-nem-jele...
https://www.webbeteg.hu/cikkek/hematologiai_betegseg/23388/ferritinszint...
Ha megértjük az okot és a problémával küzdő embert is, akkor semmi sem esélytelen, de ehhez egy gyakorlott, képzett homeopatával kell együtt dolgoznia.

Jobbulást kívánok:
Molnár Mariann

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.