Visszatérő torok és mandulagyulladás

Tisztelt Doktor nő/úr!

Régóta van mandulagyulladásos, torokgyulladásos problémám. Az utóbbi időben ezek a gyulladások a pajzsmirigyre is átterjednek és a torok bőrfelülete is bepirosodik. Ilyenkor sok mentolos rágót használok.

Milyen szert tudnának ajánlani e tünetekre?

Válaszukat köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező. A régóta tartó, visszatérő betegségekre alkati szert kell keresni, amihez egy homeopatát fel kell keresnie. Elnézését kérem, de sem a pajzsmirigyre terjedést, sem a torok bőrének a kipirosodását nem értem semmint orvos, sem mint homeopata. Azt meg végképp nem értem, miért éppen mentolos rágóval enyhíti panaszait. Talán, ha részletesebben kifejtené ezeket.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.