Visszatérő köhögés

A kisfiam (9 éves ) minden télen elhúzódó köhögéssel küzd. Éjszaka száraz, kutyaugatásszerű, napközben inkább hurutos. Milyen szert tudnak ajánlani? Válaszukat köszönöm. Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Renáta.

A köhögés idején adhat a kisfiúnak Pulsatilla -t C,CH 9 vagy 15 potenciában napi 2x, 1x, vagy a Dosetux szirupot, ami egy nagyon bevált szer. Ahhoz,hogy ne legyen minden télen beteg és ne húzódjon el a betegsége, csak az alkati szer a megoldás, melynek megállapításához keressen fel egy homeopatát. Honlapunk orvoslistáján talál lakhelyéhez közel rendelő kollégát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.