Visszatérő köhögés

A kisfiam (9 éves ) minden télen elhúzódó köhögéssel küzd. Éjszaka száraz, kutyaugatásszerű, napközben inkább hurutos. Milyen szert tudnak ajánlani? Válaszukat köszönöm. Üdvözlettel

Orvos válaszol

Kedves Renáta.

A köhögés idején adhat a kisfiúnak Pulsatilla -t C,CH 9 vagy 15 potenciában napi 2x, 1x, vagy a Dosetux szirupot, ami egy nagyon bevált szer. Ahhoz,hogy ne legyen minden télen beteg és ne húzódjon el a betegsége, csak az alkati szer a megoldás, melynek megállapításához keressen fel egy homeopatát. Honlapunk orvoslistáján talál lakhelyéhez közel rendelő kollégát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.