Vérhígító

Kedves Doktornő!

Kaptam AstraZeneca oltást. Többen az ismerőseim közül  esetleges trombózis megelőzése céljából használnak Clexane 4000-es vérhigítót. Én nem tudok ilyet felíratni.  És szívesebben is használnék homeopátiás szert az estleges trombózis kialakulásának megelőzésére. Kérem, ajánljon nekem a doktornő erre alkalmas szert.
Válaszát köszönöm szépen.

 

 

 

 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Az oltások homeopátiás támogatásáról ezen a honlapon olvashat:

 https://homeopatia.info.hu/immunerosites-1/hogyan-tamogathatjuk-a-covid-vakcinat-homeopatiaval

Trombózis megelőzés céljából ezt a protokollt célszerű kiegészíteni Lachesis 15CH szedésével, az oltás napjától kezdve naponta  1x5 golyót érdemes lefekvés előtt elszopogatni 8 napig. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.