Tüdőfibrózis

Tüdő fibrózist lehet-e gyógyítani?

Köszönöm

Orvos válaszol

Tisztelt Ibolya!

A homeopátiás gyógymód számos légúti panasz kezelésében hatékony, hörghuruttól a tüdőgyulladásig, fulladásig.  A gyógyszerválasztás azonban nem az orvosi diagnózison, hanem a panasz jellegén és azon alapul, mi rontja vagy mi javítja a panaszt. Ezért azt javaslom, forduljon homeopata orvoshoz, aki kikérdezi, megvizsgálja és annak alapján javasol kezelést. 

Javulást kivánok!

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.