TSH

T. Cím!

34 éves vagyok babát szeretnék, nem igazán akar összejönni. Most voltam endokrinológusnál, a pajzsmirigyem TSH értéke 0.89 lett. Tapintásra göböt talált a doktornő! Talpmasszázs kezelésre is járok, ott mondták, hogy jó lenne a TSH értékemet egy kicsit emelni. A babaprojekt szempontjából az 1-2 közötti TSH érték lenne az ideális. Homeopátiával lehet valamit ilyenkor segíteni! Előre is köszönöm a választ!

Orvos válaszol

Kedves Lilla, igen, a homeopátiás kezelés tudna segíteni Önnek, azonban ehhez egy teljes körű kikérdezésre, felmérésre lenne szükség, amit egy homeopátiás rendelésen lehet elvégezni. Javaslom, válasszon egy homeopatát az orvoslistánkról

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.