Torokgyulladás

Torokgyulladásra/mandulagyulladásra használható szert keresnék.
Pár napja kezdődött, napközben egész elviselhető tünetek, éjjeli ébredésekkor és reggeli keléskor sokkal "betegebb" érzés.
Az orromból "hátraszívva" néha sűrű sárga váladék jön, kifújva sokszor semmi, mert minimálisan dugult az orr.
Láz, hőemelkedés nincs, ennek ellenére lázasnak érzem magam néha.
Fej tompa, ízületek érzékenyek, fájósak. orrban szárazságérzés, néha égő fájdalommal és dugulásérzettel. Torok kapar, néha csikiz és ingerlő, néha ég és sebes érzetű. Köhögés minimális, de akkor erős és mély, ugatós. minimális váladékkal.
Enyhe gyengeségérzet, fülszárazság, fülviszketés tapasztalható még.

Köszönöm!

Orvos válaszol

Tisztelt XXX,

A leírt tulajdonságok, panaszok alapján javaslom:

Sulphur C 30

adagolás: 3 nap 1x5 golyó (1 dl vízben oldva, kortyonként 3 óra alatt), dél afrikai muskátli csepp 5 napig, emelt C vitamin, D vitamin.

Ha nehézlégzés, mellkasi fájdalom, nagy kimerültség jelentkezik, akkor orvosi vizsgálat, mellkas rtg. szükséges lehet!

Ha a panaszok változnak, akkor a tünetek újra elemzése és új gyógyszerválasztás szükséges.

Kérek visszajelzést 3 nap múlva!

Dr.Sal Péter

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.