Tej elapasztása

Kedves Orvosok!

Mellplasztikára készülök, el is mentem konzultációra egy orvoshoz és kiderült, hogy még mindig van egy-két csepp tej a melleimben, így nem vállalja a műtétet, csak ha teljesen elapad.
A szoptatást már 9 hónapja abbahagytam, de valamennyi tej még így is termelődik, úgymond "készenléti állapotban" vannak a melleim.
Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy tudnak-e ajánlani olyan homeopátiás szert, ami segít nekem az apasztásban, illetve a prolactin szintnek mennyinek kellene lennie, hogyha nem termelődik tej?

Köszönöm a választ!

Orvos válaszol
Tisztelt Kérdező!
 
A tej elapasztására javaslom:
Lac caninum C 30 (alacsonyabb potencia nem apaszt!)
adagolás:
15 napos kúra: 2 nap 2x5 golyó (3 nap szünet), utána ismétlés
A mell sebészeti beavatkozásához javaslom:
Arnica C 200
műtét napján reggel és ahogy túl van rajta 1x5 golyó 
majd Conium maculatum C 30
2 nap 2x5 golyó, 3 nap szünet, sz.e. ismételhető a kúra.
 

Dr.Sal Péter

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.