Szülés után...

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

3 hónapja született a második kisfiam. Korábban is meglévő, de soha panaszt nem okozó aranyerem, még a szülés után sem okozott gondot. Eddig. A szülés óta folyamatosan beteg vagyok. Volt már mellgyulladásom, antibiotikum kúra, foggyulladás, foghúzás, ami nagyon nehezen gyógyult,nyirokcsomóim bedurrantak, sokat fájt a fejem, ismét antibiotikum. Ebből következett egy napokig tartó hasmenés, ami kihozta az aranyeremet. Mire meggyógyult volna nagyjából, egy reggelre szilárdabb székletem lett, az most végképp kihozta. Jelenleg eléggé fáj, szúr, ég, viszket is. Wc-re menni sem merek. Használtam már egy gyógynövényes kúpot és krémet, eleinte jó volt, most már kevésnek érzem. Szeretnék tanácsot kérni, az aranyeres gondjaimra, és erre az általános immunrendszeri gyengeségemre, ami a szülés óta kísér. Szoptatom a kisfiamat. Vérvételem volt, ami rendben volt, a crp értékem magasabb. Fáradt vagyok, keveset alszom, stresszes is vagyok, és sajnos az étkezésem is hagy kivetnivalót. De most már próbálok odafigyelni. Válaszát, segítségét előre is hálásan köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Anyuka, 

Két problémára szeretnék szert ajánlani:

Általános kimerültség, hasmenés szülés után: Acidum phosphoricum C30. Adagolás: 1x 5 golyót szopogasson el naponta 3 egymást követő napon, utána 3 naponta szedje a szert még 2 hétig. 

Aranyeres panaszokra: Apis C12-t és Aesculus C12-t szedjen, a következő séma szerint: 3 napig 3x5-5 golyó, 3 napig 2x5-5 golyó. 

Jobbulást kívánok, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.