Szorongás

Szorongással küzdök. Tavaly érettségi után elkezdtem a homeopátiát szedni. Hatásos volt új ember ettem egészen négy hónapig. A 2017-et rosszul kezdtem és meggyőződésem, hogy semmi sem úgy sikerüül ahogy kell. Pedig 4 hónapig jól mewnt minden, mert újra érettségizek most, de most minden negatív. Antidepresszánst mirzaten-t és szoronfásoldót szedek. Meg mivel a homeopátia átsegített a tavalyi étrettségin azt is szedem LYMBIC(2X5)187(2x5)ANXI(2X5) Kalium phosphoricum(1x5) Acidum arsenicosum(1x5) 2 hónapja szedem lassacskán és semmi haszna. Nem érzek változást. Mivel lehet a gond? Végre normális életet akarok élni felvételivel. :)

Köszönettel: Lili

Orvos válaszol

Kedves Lili!

Az érettségi gyógyszeres terápia mellett (antidepresszáns, szorongásoldó) csak szakorvosi segítséggel teljesíthető. Az ön által szedett homeopátiás szerekről többet kellene tudni (milyen potencia?) illetve ennyi gyógyszert együtt szedni saját javallatra nem tanácsos. Ezért azt javaslom, keressen fel egy olyan homeopata pszichiáter kollégát, aki mind a hagyományos gyógyszerek , mind a homeopátiás terápia területén jártas. Ővele össze lehetne egyeztetni ezeket a terápiákat és új gyógyszert is tudna pontosabban, az ön állapotának felmérése után javasolni.

Üdvözlettel

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.