Székrekedés

Díxon műtétem volt 2014 ben, azóta nincs székelésí ingerem Eddig a hashajtó jellegű gyümölcsökkel sikerült megoldani a problémáit, de ezután már hashajtót kell használni! Bélrenyhességből eredő a probléma! Kérném a szíves válaszát, hogy mi amegoldás! Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Tisztelt Géza!

A műtétet követően kialakuló székrekedéses panaszokban gyakran a műtét, mint sérülés játszik közre, ezért egy olyan szert javaslok, amit a műtétek utáni székrekedés kezelésében alkalmazzunk: ez az Opium C30 ennek az adagolása két napig reggel este öt-öt golyócska, három nap szünet után ismételje meg! Ezeket az ismétléseket (három nap szünet, majd két nap szedés) 20 napig végezze!

Ha nem elégedett az eredménnyel jelezzen vissza! Javulást kívánok!

Dr Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.