Stressz, inzulinrezisztencia, pánikrohamok

Tartós stressz következtében kialakult inzulinrezisztenciám van, mellette szorongás és menstruációhoz köthető pánikrohamok. 42 éves vagyok. Jelenleg a kálium phosphorikum schüssler só D6-ot szedem 3-szor egyet.  Sokat segít. Viszont a vérképem mindig azt mutatja, hogy épp a határon van a vasszintem. Vagy kicsit alatta. Sokszor érzem fáradtnak gyengének magam. A ferrum phosphorikum schüssler só D6-ot szednêm még szedni. Ebből elég napi egy szem? Valamint szedek nagy dózisú vitaminkészítményt. Brandenburg neurot. Ez mellett maradhat a homeopátia? Fehér liszt és cukormentes diétán vagyok. Ezt a két schüssler sót hogyan alkalmazzam?

Válaszukat köszönöm! 

Orvos válaszol

Kedves Beszti.

A Schüsszler sókat legalább napi háromszor kell szedni ( 1-2 tabletta). Homeopátiás szereket vitaminok mellett is használhat. Az Ön által leírt panaszok és tünetek azonban orvos által vezényelt kezelést igényel, ezért nagyon javaslom, keressen fel egy homeopatát, aki komplex kezelésben részesíti és az alkati vagy krónikus szerét is megkeresi.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.