Rheumatoid artritis

A rheumatoid artritis gyógyítható-e homeopátiával?

Krónikus betegség esetén mennyi idő alatt derül ki, hogy egy alkalmazott készítmény hatásos-e vagy pedig le kell cserélni?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

A rheumatoid arthritis homeopátiás gyógyítása függ attól, mennyi ideje áll fent a betegség és milyen korábbi kezeléseken esett keresztül. Ha jó szerrel kezelik, annyi hónap alatt gyógyítható, ahány éve fennáll a betegség. 

A gyógyszer hatékonysága leghamarabb 1 hét alatt, de legkésőbb 1 hónap alatt már lemérhető kell legyen. 

Üdvözlettel Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.