Rendszertelen vérzés

Tisztelt Péter. Olyan problémàm van, hogy 6-8 hónapig rendszertelen volt a vérzésem. 42 éves vagyok vannak gyermekeim.
Szóval Februàr 19-én volt egy küretem. NEGATÍV az eredmény. Ma àprilis. 14-e van és még nem jött meg.
Babàt szeretnénk. Kérném a segítségét.
Köszönettel Mónika

Homeopàtiàs szert szeretnék használni.

Orvos válaszol

Kedves Mónika. Homeopátiás kezeléssel lehet támogatni a teherbeesést és a kihordást, de nem egy internetes felületen javasolt egy szerrel, hanem egy alapos kikérdezés, elemzés után meghatározott egy vagy több szerrel, ezért javaslom keressen fel egy homeopatát, aki egyénre szabott terápiát fog Önnek beállítani.  

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.