Postcovid, oltás, HPV

Tisztelt Cím!

Két kérdésben kérem az Ön tanácsát és konzultációját, javaslatát:
Pfeizer oltás kivezetését javasolta az általam felkeresett természetgyógyász. Ez a harmadik oltásom, előtte kettő kínai oltást kaptam, valamint 2022. január hónapban átestem a fertőzésen.
A harmadik oltást 2021. szeptember végén kaptam.
Jelenleg izületi gyulladás, ischias, korábbi években lumbago (porckorong sérv) az alap mozgásszervi betegségem, a fájdalmas panaszok felerősödtek decemberben, viszont most már hévizi kezelések és gyógyszer hatására sokat javultak.
Kérem szíves válaszát arra vonatkozóan, hogy mit javasolnak orvosi szemmel, illetve milyen protokoll mellett kezdjem el szedni a védőoltás kivezetését célzó kezelést?

A másik kérdésem, hogy rutin nőgyógyászati vizsgálat után - januárban történt, - az ott levett cytologiai lelet alapján PV eredményt kaptam vissza, - február 18.-án, jelenleg kontroll vizsgálat eredményére várok, és annak megfelelően további terápiás megbeszélés történik - rákos daganatos megbetegedést diagnosztizáltak.
Kérdésem, hogy a méhnyakban lévő elváltozás (jelenleg nem ismert, hogy jelen van-e máshol is), mit javasolnak?
A vírust lehet-e kezelni valamivel, van-e megoldás?

Válaszukat előre is köszönöm.
 

Orvos válaszol

Kedves GyöngyiT

A postcovid tünetek, illetve az oltás után fellépő tünetek jól befolyásolhatók homeopátiával, de komplex kezelést igényel.  A nőgyógyászati problémát is lehet támogatni homeopátiával. Érdemes lenne felkeresnie egy homeopatát, aki részletes kikérdezés után állítja be a terápiát.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.