Pfizer oltás utáni panaszok

Pfizer oltás kivezetése kapcsán szeretnék segítséget kérni. 3 db oltást kaptam 2021-ben. 2022. évben nagyon komoly ízületi gyulladásos problémáim lettek, melyek azóta sem szűnnek. Olvastam a honlapon a témával kapcsolatos válaszokat. Így megpróbáltam keresni a lakókörnyezetemhez közel szakorvost, ám a pécsi doktornő már nem praktizál, a komlói doktornő pedig nem elérhető. Az oltás kivezetés szakorvos irányításával és segítségével lehetséges - ahogy a tájékoztatásokból értelmeztem -, ezért ebben kérem a segítséget, hogy kihez tudnék fordulni ebben az ügyben.

Nagyon köszönöm a segítséget.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Teljesen jól gondolja, hogy az oltás után fellépő panaszokat nem tudja egyedül megoldani, annál is inkább, mert az un. oltás kivezetés önmagában biztosan nem elegendő, átfogóbb homeopátiás kezelésre van szükség. A dolgot tovább nehezíti, hogy jelenleg az oltási nozódák beszerzése nehézségekbe üközik. Amennyiben nem sikerül a lakhelyéhez közel oltás kivezetésben is jártas homeopatát találnia, keressen a sebozsuzsa@gmail.com címen.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.