Petefészek ciszta

12 cm átmérőjű petefészek cisztám van, a szívem miatt nem tudnak megműteni. Tudna valamilyen homeopátiás szert ajánlani, mivel a fájdalmaim erősödnek?

Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Ágnes!

Lehet homeopátiás szerrel segíteni a petefészek cystákon. 

De mivel krónikus problémáról van szó, személyre szabott kezelés szükséges. A repertóriumban (tünetjegyzékben) 70 féle szer szerepel, ami jó lehet petefészek cysta esetén. A homeopata orvos egy alapos személyes kikérdezés alapján dönti el, hogy melyik az Ön szere e közül a 70 szer közül. 

Javaslom, hogy keressen fel egy homeopata orvost. 

https://homeopata.hu/node/119

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.