Pajzsmirigy kóros műödése

Tisztelt Homeopätiäs Orvosi Egyesület.

Önöktö kernek tanäcsot,melyik szerrel kezdjük gyogyitani länyom pajzsmirigy alulmüködesi zavarait. 33 eves. 2 gyermeke van. A tünetek: färadsäg, aluszekonysag, ülykor hajhulläs, kedvetlenseg, düh... Mivel en a homeopatikus szerek felhasznäloja vagyok, kezdemenyezem näla is ezek elfogadäsät. Letrox- letriox gyogyszert kapta, minden verkeperedmeny felmutatäsa utän a doki csupän növeli az adagot.jelenleg napi 75Mcm-ra emelte, mondvän 5 honap mulva jelentkezzen ujra. Köszönom, kirepült a gyogyszer-dobozostul. A helyzetre valo tekintettel nem tudunk utazni Magyarorszagra, Kernem szepen, segitsenek induläsnak melyik temekkel  kezdjük.

Köszönettel.
 

Orvos válaszol

A pajzsmirigy elégtelenség nagyon összetett probléma. 

Homeopátiás szert csak a beteg alapos kikérdezése és vizsgálata után lehet javasolni. Nem lehetséges ebben az esetben távgyógyítás. 

A homeopátiás szerek mellett fontos az életmódváltás is. Próbáljanak a környéken keresni olyan orvost, aki holisztikus szemlélettel gyógyít. 

Nem szoktunk konkrét orvost ajánlani, de  a jelen helyzetre való tekintettel ebben az esetben mégis ajánlanék egy Vajdaságban praktizáló magyar homeopatát: 

https://www.homeopatiaferenc.com/

Üdvözlettel: dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.